: : Египет : : Хургада : : Отели : : Pharaoh Azur Resort Ex Sonesta Pharaoh Beach Resort : : Отзыв 4026627 : : Туры

Отзыв на отель Фараон Азур Резорт 5* Хургада

Отзыв написал 04.09.2024.

Доброго дня,хочу написати свій відгук про готель,мені дуже і дуже сподобалось..В першу чергу хочу відмітити номери готелю,вони просторі ,чисті ,затишні...територія готелю ---багато зелені ,доглянуті клумби,чисті доріжки,пляж величезний,піщаний ,який прибирається постійно...,а море просто казкове,водичка теплюща,прозора ,з кольоровими рибками,їжа в готелі смачна і різноманітна ,окремо хочу сказати про аніматорів ,дуже привітні дівчата і хлопці,особливо хочу відмітити Машу ,дуже приємна і комунікабельна дівчинка,завжди усміхнена і привітна анімація в готелі теж різноманітна,кожного разу щось нове і цікаве...на пляжі працює бар ,де можна також смачно поїсти ,посмакувати морозивом ,піцою ,пивом і т.д.ще хочеться написати про екскурсії ,поїздка яхтою і підводний світ це щось з роду фантастики ,залишаться назавжди спогади про дайвінг ,якщо чесно то це і важко описати ,не вистачає слів щоб цю підводну магію описати,просто дуже велике різноманіття рибок ,коралів і всяких підводних штучок😉,своєю величчю вразили Єгипетські піраміди,там панує велич і загадковість ,одним словом екскурсії варті того щоб туди окунутися,ще хочу поділитися враженнями про ресепшен ,зустріли дуже привітно ....я щаслива що обрала саме вас!!!